10 euro on brown wooden table 10 euro on brown wooden table

De geheimen achter het vermogen van Frank Slaets

Véronique De Kock is een Belgische tv-presentatrice, voormalig model en Miss België 1995. Ze verwierf veel nationale bekendheid door haar overwinning in de schoonheidswedstrijd, wat haar carrière in de media en mode-industrie lanceerde. Uiteindelijk zou ze ook een carrière als televisiepresentatrice hebben en kennen veel landgenoten haar.

Inmiddels is ze al enige jaren getrouwd met Manuel Goossens. Toch is dit niet de vader van haar kinderen. Nee, nee, Maximilien is de zoon van Fabién en Sébastien van Frank Slaets. Over die laatste, daar gaan we het deze blog over hebben. Ben je er klaar voor? Dan kunnen we beginnen!

Wie is Frank Slaets?

Van Slaets is het waarschijnlijk zo da tje hem niet kent. Althans, er zijn er simpelweg maar weinig wie weten wie hij nu precies is en wat hij doet. Op het eerste gezicht zal je er in elk geval achterkomen dat Slaets een zakenman is. Iemand die graag ondernemend is en een groot netwerk heeft om zijn succes uit te bouwen.

Echter blijkt het, na een tijdje zoeken, niet helemaal en altijd te gaan om zuiveren zaken. Sterker nog, hij zou weleens contact hebben gehad met de Israëlisch-Russische maffia en schriftvervalsing, witwassen en douanefraude kan je op zijn strafblad terugvinden, als we alle nieuwsberichten mogen geloven.

Scheiding Véronique

Oei, oei. Zoonlief Sébastien was nog geen 6 jaar, toen Slaets en De Kock besloten te gaan scheiden. Het bracht veel drama met zich mee en hoewel de zoon aangeeft dat zijn ouders geen beste vrienden zijn, gaat het inmiddels wel goed. Overigens is Slaets nu dan ook samen met Sophie Savelkoul, wie al twee kinderen had. Daarnaast heeft hij zich ontpopt als Tiktokker, waarbij hij zich voordoet als sugar daddy, grappig, nietwaar? Nou ja, uiteindelijk is de relatie met mensen die je lief hebt het allerbelangrijkste, us het mooi dat Slaets and at opzicht gelukkig lijkt.

Wat is het vermogen van Slaets?

Het vermogen van deze persoon is onbekend, omdat er simpelweg geen betrouwbare informatie beschikbaar is. Er zijn geen officiële rapporten, openbare documenten, of geloofwaardige bronnen die inzicht geven in Slaets financiële situatie. Tenminste, er is vooral veel informatie naar buiten gekomen, de afgelopen decennia, waaruit blijkt dat een mogelijk vermogen bijvoorbeeld niet op een legale manier was vergaard. En, dat hij bijvoorbeeld leningen gaf aan de verkeerde mensen.

Anyway, het blijft speculatie en er zijn geen concrete gegevens om het vermogen nauwkeurig te beoordelen. Zonder deze informatie is het onmogelijk om een realistisch beeld te vormen van het vermogen en blijft het onderwerp omgeven door onzekerheid en gissingen. Wie weet heb jij er zelf wel het een en ander over te vertellen, of niet dan?

Conclusie

Frank Slaets is een man over wie veel geschreven is. Een onderwerp waar echter niemand echt vanaf schijnt te weten is zijn vermogen. Zoals bij eigenlijk het grootste gedeelte van de inwoners van België, is het niet informatie die zomaar op straat te vinden is. Ach, hij lijkt nu gelukkig te zijn met zijn vrouw en kinderen. Dat is toch ook wat waard?